
Ingredienser
200 200 g smör5 5 dl vetemjöl0.75 0.75 dl strösocker1 1 dl cornflakes3 3 st bananervaniljvisp
200 200 g smör5 5 dl vetemjöl0.75 0.75 dl strösocker1 1 dl cornflakes3 3 st bananervaniljvisp
Gör så här
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Nyp snabbt ihop smör, vetemjöl och socker. Blanda i cornflakes som gärna får vara lite krossade.
3. Platta ut hälften av smuldegen i en pajform, 24 cm i diameter.
4. Skiva bananerna och lägg på. Smula över resten av degen.
5. Grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter. Servera med vaniljvisp
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Nyp snabbt ihop smör, vetemjöl och socker. Blanda i cornflakes som gärna får vara lite krossade.
3. Platta ut hälften av smuldegen i en pajform, 24 cm i diameter.
4. Skiva bananerna och lägg på. Smula över resten av degen.
5. Grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter. Servera med vaniljvisp
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar